Bejelentés


TARJÁNI TORNÁDÓ TRIATLON SE Triatlon F O R E V E R ! ! !


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

HÍREK


"3 SPORTÁG - 1 ÉLETFORMA" Családi Sportnap
SALGÓTARJÁN, 2013. ÁPRILIS 7.

Egyesületünk a Magyar Olimpiai Bizottság és Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával "3 SPORTÁG - 1 ÉLETFORMA" elnevezéssel családi sportnapot szervez Salgótarján Fő terén és a Rákóczi út tér előtti szakaszán, valamint a Városi Tanuszodában 2013. április 7-én. A rendezvény célja a TRIATLON népszerűsítése Salgótarjánban és környékén, a Tornádó SE tevékenységének megismertetése a családok számára, és nem utolsó sorban óvodás és kisiskolás korú gyerekek megnyerése a sportág utánpótlása részére.

Részletes program


Közös TVK Mali - Tornádó edzőtábor
SALGÓTARJÁN, 2013. március 25-29.

A Tarjáni Tornádó Triatlon SE 2013. március 25. és 29. között közös edzőtáborban látta vendégül a TVK Mali Triatlon Klub 16 versenyzőjét, ahol a téli időjárásnak köszönhetően a futó és az úszó edzések kerültek előtérbe. Minden esetre a csapat jól bírta az extrém körülményeket, a megterhelő hegyi futásokat és a mosoly sem fagyott az arcokra. Folytatás két hét múlva Bükkszentkereszten, remélhetőleg a kerékpárok nyergében.

Fotóalbum


ATLÉTIKA - Fedettpályás Serdülő OB
BUDAPEST, 2013. március 9.

A Tornádó SE-t a Magyar Atlétikai Szövetség 2013. február 14-én kelt határozatával felvette tagjainak sorába, így a március 9-én rendezett fedett pályás serdülő Országos bajnokságon hét fős csapattal vettünk részt. A versenyzőink minden várakozást felülmúltak, hiszen egy ezüst és két bronzéremmel tértek haza, egy-egy 4., 8. és 14. helyezés mellett. Az időeredményekre sem lehetett panaszunk, hiszen Laczkó Szabina ezüstjelvényes, Nagy Anna és Petróczy Bálint pedig bronzjelvényes szintet futott.

Eredmények

Keresés a honlaponHírek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!